lørdag den 30. juni 2012

Sommer

Sjovt nok tror jeg aldrig, jeg når gennem den sidste uge før sommerferien, men nu er den afsluttet på en god og hyggelig måde.

Forventningsfulde skolebørn blev i går sendt hjem med ønsket om en dejlig og afslappende sommer. De har fortjent ferien!
Det har vi andre også, synes jeg. Her til sidst skal årets tråde samles og gerne blive til en helhed.
Denne sang synger alle store som små med på den sidste dag:


Ferie, ferie, ferie,
slap nu af, du har fri,
og syng en glad melodi.
Op mod solen ler vi,
den vil skinne, til ferien er forbi.

Lige nu holder jeg pause i strygetøjet - kufferten skal pakkes. Vækkeuret ringer kl. 3 i nat. Når vi når lufthavnen i Ålborg, starter ferien for alvor! Vi skal ned til den dejlige græske ø, Kreta.

Om vi glæder os?

God sommer til jer med et billede af min vin, som den ser ud lige nu.


Hilsen AC





onsdag den 27. juni 2012

Nå ja selvfølgelig...prøve 2

Hvorfor tænkte jeg ikke på, at der er en app til blogger?

Nu skal jeg se, om den kan lave en pænere opsætning...

Billedet er genbrug...

Hilsen AC

søndag den 24. juni 2012

Dette er en prøve...

Hvad skal man fordrive tiden med på sådan en dag med regn, regn - og regn? Selv skotten skal ingen steder, men har tillusket sig fodenden af sofaen(selv om den tror, det er mig, der sidder i fodenden :-)) Der strikkes, der er en trøje, jeg gerne vil have med på ferie. Og så leges der med dette lille vidunder, min(læs skolens) IPad, som jeg er blevet udstyret med. Jeg aner ikke, hvordan jeg får lagt et billede ind, så der skal forskes lidt... Når jeg trykker på billedikonet, får jeg ikke mulighed for at uploade et billede. Fortsat god søndag - nu er der kun 5 arbejdsdage før ferien står for døren Hilsen AC

onsdag den 20. juni 2012

Færdigt arbejde


Sandstorm er færdig og klar til feriekufferten om ikke så mange dage!

Det er måske lidt uoriginalt at kopiere totalt i garn og farver, men hørfarven er så fin, når man får lidt sol på kroppen.

Den ser lidt bumlet ud, når den ligger der på græsset, men det er den ikke. Jeg er ret tilfreds med den, den skal nok blive brugt!



Fakta: 



Hilsen AC





mandag den 18. juni 2012

Her tælles på knapper...

Sandstorm af Annette Danielsen ligger til tørre, og imens skal jeg have valgt en knap til lukning.
Så jeg starter med at kigge i knapkassen efter muligheder.



Jeg har endnu ikke bestemt mig, men er lige nu mest varm på puslespilsknappen. Det kan også være, jeg ender med at bruge en enkel broche. Der er tid endnu, før blusen er tør.


Det er helt umuligt at tage et ordentligt billede, der er mørkt både ude og inde :-(


Hilsen  AC

mandag den 4. juni 2012

Bredbånd

Bredbånd fra Geilsk er færdig.

Som normalt startede jeg på en str. medium, men måtte lave det om til en small, da den var alt for stor. Det skulle jeg ikke have gjort, nu er den i det mindste desværre.



Det er en rigtig fin model Bente Geil har udtænkt. Der startes med båndet, og derefter strikkes der op - og nedad derfra.


Når trøjen er færdig strikkes den smukke hestetømmerkant. I stedet for at flytte masker tilbage på rundpinden, som der står i opskriften, har jeg strikket kanten med strømpepinde. Det er meget nemmere.




Jeg er rigtigt ærgerlig over det endelige resultat, jeg skulle have lavet en str. mellem Small og Medium, så det er kun min egen skyld. (Jeg har ellers et par sommerbukser i hør, der har præcist den brune farve...). Nå, heldigvis kan jeg faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet med et stykke færdigt strik, der ikke passer. Så på den igen.

Fakta: 
  • Bredbånd af Bente Geil
  • Geilsk Bomuld og uld - superblødt at strikke i
  • Pinde nr. 3
  • Str. Small

Hilsen AC





lørdag den 2. juni 2012

Strik, der passer til temperaturen

Det er ganske umuligt at finde læ. Solen skinner, og det ser så lokkende ud, men der er afsindigt koldt.
Måske derfor fik jeg lyst til at lade sommerstrikketøjet ligge lidt...

For et par år siden prøvede jeg dobbeltstrik på en workshop med Annette Danielsen og har siden haft lyst til at prøve det igen.
I Saltum købte jeg jo Ellen Holms tørklæde i dobbeltstrik. Meningen var, at det skulle gemmes til senere på året. Men pakken frister, så jeg har startet det (det bliver lagt til side igen om lidt, for sommerbluserne har 1. prioritet).



Det er meget hyggeligt strik - men det tager tid. Man skal lige prøve en stribe til for at se, hvordan det ser ud...Det var et kit med mange farver, jeg købte, men jeg sidder og får lyst til selv at vælge farver. Så det må jeg tænke lidt over.

Bredbånd er færdig. Jeg mangler at tage billeder, så den bliver vist frem i morgen.

Hilsen AC