onsdag den 14. november 2012

Bliver jeg aldrig klogere?

Da jeg i går var var på tur i blogland, klikkede jeg også ind på Madam Munch.

Hun har skabt et rigtigt lækkert prikket tørklæde, hvor der er basis for at lege både med farver og mønstre.

Kunne jeg så nøjes med at beundre det? Nej, klik, klik, klik, så var det bestilt, og Bodil var meget hurtig til at sende opskriften, så bordet blev hurtigt fyldt op med garn, så svære valg kunne træffes...

Og så til overskriften: Det er absolut ikke dumt at købe mønstret, men det er jo ikke fordi, der mangler projekter i strikkekurven (og min finger er stadig ikke helt ok, så der bliver kun strikket lidt af gangen).

Hilsen AC, der er nem at lokke

3 kommentarer:

 1. He, he, ja, det er alt for nemt at blive fristet! Jeg synes også Bodils tørklæde er superfint og vil gerne selv strikke det, men jeg lægger bånd på mig selv en tid endnu!

  Det vigtigste er jo at vi hygger os med det vi strikker; om nogle modeller så kommer til at ligge længe og om så alle strikkepinde er i brug, ja, så må man altså kaste sig over det man har lyst til lige nu og her.

  Det er jo nuet, der er det vigtigste, ikk?!!!

  SvarSlet
 2. Måske ikke og hvad så. Nu har du tilgengæld mønstret på Bodils flotte tørklæde. Jeg kan godt forstå du blev fristet. Lige nu er jeg igang med en frygtelig masse ting og har også et par indkøb i tankerne så jeg går med skyklapper. jeg Vil IKKE fristes. Måske jeg skulle holde mig fra bloggen de næste par mdr.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. jeg var lige ved at gøre det samme som du.
  det lykkedes mig at tælle til 10, hvilket er meget fornuftigt, når man ser mit garnlager. Nu må jeg strikke lidt i bund - og så er jeg sikker på jeg når frem til det smukke tørklæde før eller siden.
  Men jeg sidder faktisk her (mens jeg pudser min glorie) og bliver noget misundelig.
  det tørklæde kunne jeg nemlig godt tænke mig at strikke her og nu :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet