søndag den 3. marts 2013

Dejlig dag

Jeg har før deltaget i workshops, men det er første gang med kvinder, hvis blogs jeg læser, så det var en ny oplevelse! Tak til jer for en meget hyggelig dag.


Ellen Holm havde arrangeret en dag med vævestrik og en præsentation af sine egne designs. Der var mange, der kom på ønskelisten... Jeg glemte at købe Amalie, men der er vist også en anden udgave på vej, så det kan være, det bliver den i stedet.
Vi blev beværtet på bedste vis med lækre tærter, salat og kage.

Lene og Mona har skrevet og vist billeder fra dagen. Som dem fik jeg heller ikke strikket så meget. Snak og latter "forstyrrede" den rette tælling af masker.

(Lænker)

Jeg har faktisk strikket vævestrik før. Det kræver koncentration især ved starten af mønstret, men enkle midler giver en meget fin struktur.

(Pyramide)

Fortsat god søndag
AC

11 kommentarer:

 1. hej Anette.
  ja det var en rigtig hyggelig dag - og det var dejligt at hilse på dig :o)
  Den slags arrangementer må der gerne komme nogle flere af.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er helt enig. Hyggeligt at hilse på dig :-)Synes en stor del af det dejlige ved sådan et arrangement også er det sociale :-) Mon ikke vi ses igen en anden gang :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en dejlig dag. Skønt at du ville tage den lange tur for at deltage. Jeg kunne også godt tænke mig er lign. arrangement en anden gang

  SvarSlet
 4. Jeg har lige svaret jer alle tre, men der gik kuk i gmail:-( så svarene forsvandt.
  Så jeg siger bare lige igen, at det var rigtigt hyggeligt og gerne deltager en anden gang.
  Og Ellen jeg kører gerne (lidt langt) efter gode timer!

  SvarSlet
 5. Tusind tak for sidst, det var rigtig hyggeligt at få hilst på dig

  SvarSlet
 6. Tak for sidst. Det var en rigtig hyggelig og dejlig dag. Det var sjovt at hilse på dig og du har ganske ret- det gav en helt speciel dimension at være sammen med bloggere, som man møder for første gang i virkeligheden efter at have læst deres blogs i flere år. Det var også meget lærerigt.

  SvarSlet
 7. Det er nogen fine prøver i har lavet rundt omkring, jer der har været på Ellens kursus. Det står også på min liste. Kunne desværre ikke i lørdags.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er synd, det var en rigtig god dag på alle måder.

   Slet
 8. Flot ser det ud. Jeg kender slet ikke de der teknikker men det kunne være super dejligt en dag at lære dem...:-)

  SvarSlet