fredag den 31. januar 2014

På bunden af strikkekurven

Jeg er i gang med en større oprydning på mine håndarbejdshylder...
Det er da ikke så lidt, jeg har fået samlet sammen af garn, udklip og udskrifter af diverse mønstre, materialer fra dengang jeg lavede æsker, cykelslanger, knapper, perler og alt muligt andet.
Der er allerede fyldt mange sække, men jeg er ikke færdig endnu. Jeg prøver virkelig at få ryddet i bund denne gang!


På bunden af en kurv dukkede denne - for længst glemte - trøje op. Ryggen og de to forstykker er færdige, og det første ærme er påbegyndt. Strikket i Arwetta ekstra fin merino.


Spørgsmålet er nu, om den skal strikkes færdig? Tænke, tænke...

Til gengæld er disse to par sokker klar til at lune fødderne på en lille dreng, de sidste par tråde skal lige hæftes. (Billedet lyver - de er lige store). Strikket på gammeldags maner på strømpepinde nummer 2½.


En Daffodil mangler også kun de sidste sting, knapper og vask. Farven er helt forkert. Den bliver præsenteret ordentligt, når den (engang) er klar.


Til sidst vejret. Sådan ser der ud på min terrasse (Fotograferet i går). Jeg håber meget, at meteorologerne har ret, når de siger, at tøvejret kommer i weekenden!

God weekend!
AC

8 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt at få ryddet op i bunkerne, og sikke skønne ting, du har fundet
  Jeg satser også på at komme af med noget af sneen snart

  SvarSlet
 2. Ahh, sånne ligger i bunnen på min kurv også :)) her kan du legge til bloggen din og få flere bloggvenner :)

  http://hverdags-blogger.blogspot.no/

  Hilsen og god helg fra Beth


  SvarSlet
 3. Hvor er den flot, den du fandt på bunden med snoningerne.
  jeg ville nu strikke den færdig - synes den er hammer flot. Og der mangler kun så lidt ;o)

  SvarSlet
 4. Det er lækre ting du har fundet på bunden af kurven. Det er sjovt at finde og arbejde videre på gamle ufoer, for man får ligesom et nyt blik på dem, når de har ligget et stykke tid. Man skal dog passe på med strikkefastheden. Jeg har oplevet at strikke videre på en ufo om vinteren, som jeg var begyndt på om sommeren og pludselig var strikkefastheden helt anderledes.

  SvarSlet
 5. Skønne ting du har fundet på bunden. Man har det så godt når der bliver ryddet op og de fine ufoer må du da endelig gøre færdig.

  SvarSlet
 6. Fine små strømper!!! Jeg har også oplevet at størrelsen ser helt forskellig ud på billeder..... :-)

  Åh, jeg glæder mig til at se din Daffodil (har droppet min egen; den blev for lille og for grim). Arwetta ekstra fin merino er lækkert garn og snoningerne er da så fine, så den vil jeg også glæde mig til at se, hvis du gør den færdig!

  SvarSlet
 7. Tak, for din hilsen :-)
  Jeg er altså også glad for at tøvejret er kommet - den sne giver al for meget bøvl :-) Jeg er spændt på, hvad du når frem til med trøjen - den ser altså meget flot og spændende ud :-) Det er sådan en herlig fornemmelse at få ryddet op i kurvene :-)

  SvarSlet
 8. Det er godtnok nogle fine snoninger, der dukkede op :)

  SvarSlet