søndag den 10. maj 2015

Uldfestival i regn - og sol

I går kørte jeg mod syd og landede i Saltum sidst på formiddagen. De første regndryp kom, da jeg var på vej ud af Hjørring, da jeg var nået frem til årets Uldfestival, var regnen bare vedholdende, og der var en strid blæst. Det føltes som en oktoberdag.


I teltene var der alligevel en glad og forventningsfuld summen. Der var på det tidspunkt rigtigt mange mennesker, så vi stod i lag ved standene, men ingen sure miner af den grund.


Til sidst var jeg dog så forfrossen, at jeg vendte bilen mod nord igen.
I dag skinnede solen, så der var basis for at køre turen igen. Der var bedre plads i teltene, da man også kunne være udendørs.


Som altid har det været meget inspirerende at være i Saltum. Det er et kæmpe arbejde, der ligger bag, Jeg håber, udstillerne er tilfredse med salget (vi vil jo gerne se dem igen næste år).
Søndagshilsen
AC

6 kommentarer:

 1. Øv hvor ærgeligt for alle, at det skulle blive regnvejr, men godt at du havde mulighed for at køre igen. Det er lækre sager du har købt.

  SvarSlet
 2. Hihi de knapper har jeg også købt sidste gang jeg kom forbi hende. Tænker stadig på hvad de skal komme til at sidde i. Hvad med dig har du procekte som de skulle sidde i?
  Øv hvor ville jeg gerne have været der. Men det blev ikke til i år, men dejlig at høre om jeres dage og oplevelser der.

  SvarSlet
 3. Ja, det var da et ganske forfærdeligt vejr og aldrig har der været så mange besøgene - du er heldig, du havde mulighed for at komme tilbage i dag :-) Dejlige sager, du har fået købt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan se du også besøgte de lokale, Holst Garn og Birthe Sahl. Der var masser af lækre garner hos Holst - men det lykkedes mig at lade være med at købe i år. Vi havde et værre møgvejr - men det var en god dag alligevel.

  SvarSlet
 5. Jeg håber på dejligt vejr til næste år :) dejlige sager du gar købt 😊

  SvarSlet