lørdag den 29. august 2015

Strikkebog

Der er garanteret mange, mange strikkere, der er i Todbjerg i dag og bliver fristet over evne:-)

Jeg skulle desværre ikke derned, men var nødt til at få fat i en af de skønne strikbøger, der udkommer i dag, så jeg kørte en tur til Isager i Tversted.


Igen er det en helt fantastisk bog fra Annette Danielsen. Der er så mange skønne modeller, at det bliver svært at vælge.

Sidste lørdag var der Kunsthåndværkermarked i Hjørring. Bl.a. købte jeg denne finurlige broche af Birthe Sahl, den vil da pynte på efterårets strik.


Nu vil jeg strikke videre på igangværende projekter og ikke starte på nyt fra den nye bog, selv om det er svært at lade være.
Fortsat god weekend
Anette

8 kommentarer:

 1. Denne må jeg ha tak i ja, god weekend fra beth

  SvarSlet
 2. Det er rigtig svært, for der er så mange flotte modeller i den bog. Jeg kommer netop fra Todbjerg og det var en dejlig dag og skønt at se alle trøjerne i virkeligheden. Det gør det dog endnu mere svært at vente. Der var også smugkig til næste bogudgivelse i januar og den kan du også god glæde dig til. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt misundelig:-)
   Åh, flere fristelser på vej, kan jeg forstå...

   Slet
 3. På en måde er jeg glad for, at jeg har for travlt til at få fat i den ;-) for jeg har slet ikke den viljestyrke! Jeg får ikke fingre i den førend Fanø, så det er med at blive færdigt med det jeg kan inden - desværre er der ikke så meget strikketid for øjeblikket. Men 3 dage på Fanø - hvad kan det ikke blive til? Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 4. Nu må vi se, hvor længe den viljestyrke holder...
  Til gengæld er du jo en lyn hurtig strikker, Lene, så du overhaler mig nok!

  SvarSlet
 5. hold da op - det er en superfin broche :)

  SvarSlet
 6. Tak, jeg er også meget glad for den.

  SvarSlet