mandag den 4. juni 2012

Bredbånd

Bredbånd fra Geilsk er færdig.

Som normalt startede jeg på en str. medium, men måtte lave det om til en small, da den var alt for stor. Det skulle jeg ikke have gjort, nu er den i det mindste desværre.Det er en rigtig fin model Bente Geil har udtænkt. Der startes med båndet, og derefter strikkes der op - og nedad derfra.


Når trøjen er færdig strikkes den smukke hestetømmerkant. I stedet for at flytte masker tilbage på rundpinden, som der står i opskriften, har jeg strikket kanten med strømpepinde. Det er meget nemmere.
Jeg er rigtigt ærgerlig over det endelige resultat, jeg skulle have lavet en str. mellem Small og Medium, så det er kun min egen skyld. (Jeg har ellers et par sommerbukser i hør, der har præcist den brune farve...). Nå, heldigvis kan jeg faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet med et stykke færdigt strik, der ikke passer. Så på den igen.

Fakta: 
 • Bredbånd af Bente Geil
 • Geilsk Bomuld og uld - superblødt at strikke i
 • Pinde nr. 3
 • Str. Small

Hilsen AC

9 kommentarer:

 1. Mon ikke du kan strække den efter vask. Jeg kender godt nok ikke Geisk uld/bomuld, men mon ikke det arter sig lidt ligesom Garnudsalgs af samme slags, og der kan man sagtens strække en hel størrelse.

  SvarSlet
 2. Det er godt nok frygtelig ærgerligt, hvis du ikke får den til at passe. For den er rigtig pæn i de farver. Jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 3. Hold op den er bare lækker i de farver, ja på den igen :0)

  SvarSlet
 4. Garnet giver sig lidt i brug.... mon det ku' vær nok ??
  Mvh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer og gode råd!
  Jeg vil prøve "at gå den til herhjemme" - og så strække den lidt i våd tilstand...
  Anette

  SvarSlet
 6. Uh ha nu bliver jeg helt nervøs , jeg er også ved at strikke bredbånd og har som du valgt at gå fra en small til en estra small da jeg syntes den virkede noget stor i det .....
  Men super flotte farver du har lavet den i og snoningen er genial og smuk på samme tid :-)
  Håber du får den til at passe ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også...
   Det er selvfølgelig overarmene og overvidden, det er galt med. Måske skulle jeg have gået 1/2 p. op der?
   Held og lykke med din.

   Slet
 7. Din Bredbånd er så smuk og farverne er lækre, så jeg håber virkelig at du kan strække den lidt og gå den til, så du får en passende størrelse ud af det! Krydser fingre!!!

  SvarSlet