onsdag den 20. juni 2012

Færdigt arbejde


Sandstorm er færdig og klar til feriekufferten om ikke så mange dage!

Det er måske lidt uoriginalt at kopiere totalt i garn og farver, men hørfarven er så fin, når man får lidt sol på kroppen.

Den ser lidt bumlet ud, når den ligger der på græsset, men det er den ikke. Jeg er ret tilfreds med den, den skal nok blive brugt!Fakta: Hilsen AC

3 kommentarer:

 1. Øj- Lige nøjagtig den ville jeg forfærdelig gerne se med nogen indeni, for som du ved er jeg selv ved at strikke den og jeg synes den er forfærdelig bred over nakken.
  Er den det?
  Må vi se med indhold?
  Det er ikke farligt, har selv gjort det med selvudløser flere gange;0D
  Og så skal jeg da lige rose dit eksemplar. Den er smuk.

  SvarSlet
 2. Tak, Ulla.
  Mht. nakken "flapper" den en lille smule midt bag, men jeg tror måske, den falder på plads i brug,ellers er jeg sikker på, at en række fastmasker el.andet kan gøre det...
  Og mht. at vise sig selv frem på bloggen, synes jeg, det er ret så grænseoverskridende, det skal jeg lige overveje - og jeg ved godt, det er noget pjat:-)Der skrives jo ikke noget her, som er frygteligt privat.
  I mit arbejde er man jo meget "på", så dette er mit lille "private" domæne...

  SvarSlet
 3. Falder man for farverne på en model, er det jo bare om at vælge de samme farver til sin egen udgave af den, så det synes jeg da slet ikke er uoriginalt.

  Der gik også pænt lang tid før jeg satte et billede af mig selv iført strik på bloggen og jeg har også en del "hovedløse" billeder..... Jeg synes det er grænseoverskridende hver gang jeg lægger et billede på, men det er mest fordi jeg i den grad hader at blive fotograferet og altid ser sur ud.....

  Uanset hvad grunden er til at man ikke ønsker at "vise sig selv", så skal man gøre det der føles rigtigt. Også selvom man ved at andre er nysgerrige efter at se modellen med indhold :-)

  SvarSlet