søndag den 4. maj 2014

Der gik da lige hverdag i den

Efter den dejlige påskeferie med driverliv og afslappede, hyggelige familiebesøg, var der pludselig hverdag igen, så det blev kun til bloglæsning rundt omkring.

Regnbuelegen var i forrige uge grøn, "deadline" for blå er i dag.
Da både grøn og blå er blandt mine absolutte yndlingsfarver, er det ikke svært at finde noget i disse farver, mere et spørgsmål om at vælge. Så jeg har sammensat 3 små collager som eksempler på farverne, men egentlig kan I bare se på mit banner, hvor farverne også optræder.Første gang jeg mødte Birte Sahl var for en del år siden til et Kunsthåndværkermarked her i Hjørring. Jeg faldt for det grønne armbånd. Når foråret starter og hen over sommeren har jeg det næsten altid på.

Tekoppen - som både er grøn og blå - er fra Lillerød Lervarefabrik. Teen bliver mest drukket i krus, men koppen er fortrinlig til kakao med flødeskum.

De grønne sko fra Ecco er flere år gamle og rigtigt dejlige at gå i.

Haven er lige nu dejlig lysegrøn, den forandrer sig fra dag til dag. Her er det en hosta i krukke og vores klatrehortensia, hvor knopper også er grønne, inden de hvide skærme folder sig ud.Testellet er meget svagt blåt. Krusene er næsten gennemsigtige, de er fantastisk smukke. Stellet er lavet af keramiker Dorthe Hansen, som har sit værksted på Sørig Gamle Skole. Der er en lille hyggelig cafe på stedet, så det er bestemt et besøg værd, hvis I kommer til Vendsyssel.

Da jeg blev træt af kun at have hvidt porcelæn, faldt valget på Maeva fra Pillivuyt - her er det sovseskålen.

Jeg er ikke til porcelænsfigurer, men denne lille fugl har sneget sig ind. Den stod oprindeligt i mit barndomshjem (og vi havde selvfølgelig en levende i de samme farver).

Og så er min nye dampstation sørme også blå...

De to nyeste indkøb af tøj - her vist ret krøllede - er begge fra UNO. Kjolen er i tyndt hør, jeg glæder mig, til der bliver lidt varmere...

De gamle gummistøvler er også blå, heldigvis er der ikke brug for dem pt.

Og så stod der da også lille en kurvfuld blå garn fra Isager fremme.
Gad vide, hvor meget bare mit blå garn ville fylde, hvis jeg fandt det frem???

Fortsat god søndag fra det nordjyske
AC

3 kommentarer:

 1. Hvis du vover dig ud i det blå i næste weekend kunne det være vi igen render på hinanden i Saltum til uldfestival. ;o)

  SvarSlet
 2. Det vover jeg da - selvfølgelig skal jeg til Saltum. Og det kunne være hyggeligt, hvis vi mødes der igen!

  SvarSlet
 3. Selvom blå ikke er min yndlingsfarve, må jeg sige at det er nogle ret flotte collager du har lavet. Og rent faktisk er det jo de pæne nuancer blå, du viser her :-)

  Uhhhh, de UNO-modeller er skønne - jeg må altså snart ind omkring butikken istedet for at gå forbi som det oftest ender med (mest fordi jeg så godt som aldrig køber tøj.....men nu trænger jeg altså!!!!).

  SvarSlet