mandag den 4. februar 2013

Mon jeg lærer det?


Garnet strækker langt, når det bruges flere gange:-(Dette er (læs: var) en Natteravn af Annette Danielsen. Stort set færdigstrikket. Nu ser den ud som til venstre... 1 tråd ÅLJ og 1 tråd Alpacca 1 vundet sammen.

Jeg vidste egentlig godt undervejs, at trøjen ikke passede, men sad fornemmelsen overhørig - det skal man så ikke gøre.

Nu kan jeg give mig til at lege med strikkeprøver...
Hilsen AC

9 kommentarer:

 1. God ide med strikkeprøver. Jeg tager både dem og mål af "ofret" så de to ting passer sammen første gang. Forresten kan jeg se, at du bor i Vendsyssel ligesom mig. Derfor vil jeg lige sige, at på Facebook er der er Online strikkecafe som er en lukket gruppe og en Strik gruppe som er åben der er der en, der laver et strikketræf hjemme privat i Nørresundby på lørdag kl 11. Hvis du vil have adressen kan du bare kontakte mig--- jeg kommer og jeg synes der sker temmelig lidt heroppe så man må jo selv lave noget. Du kan kontakte mig på mail karin@adslhome.dk hvis du er interesseret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karin, det vil jeg overveje...

   Slet
 2. Det er en flot grå farve, du har valgt - det bliver sikkert en flot "noget" ud af garnet (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Farven (og garnet) er ret lækker, så ja jeg må finde på "noget".

   Slet
 3. Øv hvor jeg kender det. Jeg har i et par år strikket på en trøje til min mand. Trøjen er nu næsten strikket 2 gange og den skal også trevles op igen for den er bare ikke god. Garnet er snart slidt op. På den anden side så blev det hurtigt for dyrt i garn, hvis vi lykkes med det hele første gang.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså øv! Og det sidste kan du have ret i:-)

   Slet
 4. Årh, hvor ærgerligt. Jeg kender desværre godt det der med ikke at lytte.
  God fornøjelse med strikkeprøverne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Moralen er, at man skal lytte til sig selv! Egentlig var det ikke strikkefastheden, det var galt med - mere en fejl(under)vurdering af størrelsen...

   Slet
 5. Jeg har virkelig også strikket mange trøjer to gange, pga manglende strikkeprøve, men også som dig fejlvurdering af størrelse. Jeg har lært mig at måle efter en trøje jeg ved passer i størrelse, men det er svært synes jeg.
  VH Anne

  SvarSlet