mandag den 11. februar 2013

Yndlingstrøjerne

Jeg bruger faktisk mit strik.
Det er disse trøjer - som her hænger til udluftning i frostvejret - bevis på.


Her er det Samsø, som bare flød af pindene. Bagest Mini til voksne fra Design Club, som også blev strikket meget hurtigt.


Cumulus blev strikket på ingen tid: Store pinde og sjov at strikke. Værre gik det med Tankestreg, som af en eller anden grund overvintrede i en strikkekurv, men er den, jeg bruger allermest og på et tidspunkt nok strikker igen. Den er varm, klædelig og meget anvendelig.
Alle trøjerne er strikket i originalgarnerne.

Annette Danielsen, som jo har designet de 3 af trøjerne, er fantastisk, synes jeg. Jeg har hendes bøger med voksenstrik, og de bliver ofte bladret igennem.

Nogle trøjer er bare ikke til at få af igen.
Jeg trænger snart til en ny yndlingstrøje!
Hilsen AC

10 kommentarer:

 1. Det er sjovt du lige laver det indlæg, for jeg havde faktisk et lignende i tankerne, da jeg ofte får "stukket i hovedet" at jeg da ikke kan bruge al det strik jeg laver... Jo, det kan jeg og det gør jeg...
  Vi strikker jo ikke kun til skabet, men for at bruge det.. Og der er jo ikke noget så luksuslækkert som at have sit eget unikastrik på.

  SvarSlet
 2. Det er da skønt med en masse yndlingstrøjer at vælge mellem - dem kan man aldrig få for mange af. Dine er skønne valg , jeg har det som dig, er vild med Annette Danielsens modeller. Glæder mig til hendes nye bog kommer den 22/2, så skal den helt sikkert på hylden :-)

  SvarSlet
 3. Det ville da også være ærgerligt at bruge så meget tid, og så ikke bruge det færdige resultat :)
  Jeg bruger også det jeg strikker, og dine modeller ser skønne ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bare på fornemmelsen, at meget ender på hylderne, men måske tager jeg fejl:-)

   Slet
 4. Nej, du tager vist ikke helt fejl, AC. Jeg er en af dem, der har strikket en del jeg aldrig bruger!

  Et er at jeg har tabt mig og derfor ikke kan passe de første modeller jeg strikkede, noget andet at jeg lige skulle igang med at strikke og i starten ikke var så selektiv hvad modeller og farver angik. Så det var ikke alt der blev lige vellykket :-)

  Nu prøver jeg at tænke mig bedre om før jeg vælger modeller og farver - og mens jeg tænker strikker jeg strømper! Og sjaler! Og pulsvarmere! For de ting bruger jeg hver eneste dag (undt. om sommeren).

  I år skulle gerne byde på nogle lækre cardigans! Og mange Annette D. modeller!!! Som jeg skal bruge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er både godt og skidt at tabe sig, Lea:-)
   Jeg forsøger også at tænke mig om, men af og til får man en akut forelskelse - som så hurtigt går over igen...

   Slet
 5. Det er så dejligt at få luftet sit strik i frostvejr og det er nogle dejligt trøjer du har. Jeg kan se du ligesom mig er rigtig glad for cardigans. Det er så dejligt at kunne tage trøjen af og på og åbne den- så det er også det jeg har mest af. Jeg vil da overveje at tage til Tversted. Det ser da ud til at være et besøg værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder meget af cardigans - og det kan jo ses.
   Hvis du tager til Tversted til lagersalg, er det adressen på Skagensvej, du skal tage til.

   Slet